Çikolata ve Şekerleme bu kitap belki de ülkemizde profesyonelce çalışma yapacak olanların ilk başvuru kitabı olabilecektir. Kitabın birinci bölümü farklı kaynaklardan derlenmiş, ikinci bölümü de Dünyaca ünlü kaynak yayın Miss Parloa ve Mrs Janet Mckenzie Hil in Çikolata ve kakao reçeteleri ve ev yapımı şekerleme kitabından yararlanılmıştır.

Ev yapımı şekerleme, tatlı bonbon, çikolata ve kekler basit bir anlatımla ve uygulanabilir tariflerle.

Kitabın birinci kitap, şekerleme, tatlı ve çikolata tarifleri açısından daha zengin olup, ikinci kitapta ise çikolata ön planda bulunmaktadır.

Ayrıca ülkemizde birçok büyük markette çeşitli markaların 2-3 kglik kalıplar halinde çikolataları bulunmaktadır. Özellikle bu çikolataların kullanılması maliyetleri önemli ölçüde etkilemektedir.

Kitap titiz bir çalışmanın ürünü olup, bundan sonraki bu tür yayınlarımızın başlangıcıdır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789755401564
Yayın Tarihi :2012-06-18
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :123
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 195
Emeği Geçenler :
Yazar   : Aslıhan Güngör
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler