Özgün mönüleriyle ünlü yazar Jale Balcı, bu kez Antakyayı ve mutfağını tanıtıyor.
Balcı, bir yandan çok kültürlü bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde bizi gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemekleri bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789751413918
Yayın Tarihi :2014-07-04
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Antakya ve Yemekleri
Baskı Sayısı :2.Baskı
Sayfa Sayısı :144
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :230 X 280
Emeği Geçenler :
Yazar   : Jale Balcı
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler