Format Kitap
Barkod 9789751419859
Yayın Tarihi 2020-12-11
Yayın Dili Türkçe
Baskı Sayısı 5.Baskı
Sayfa Sayısı 144
Kapak Karton
Kağıt Kuşe
Boyut 180 X 220

Emeği Geçenler :
Yazar   : Jale Balcı

Damak tadında yöresel yenilikler...
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez
Antakya'yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin
tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini,
havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da
birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz
bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok
sayıda yemek yer alıyor.

devamını oku..
Kategori : Yemek Kitapları
% 20
indirim
48.00
Liste Fiyatı : 60.00
Kazancınız : 12.00
Miktar :  
Adet
 Favorilere Ekle
Ürün Satışta. %20 indirim