Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor, Türkiye’nin lezzet hazinelerini keşfetmeye devam ediyor. Rotasını bu kez Ege’nin gastronomi merkezine, Balıkesir’e kırıyor. Akkor, ilçe ilçe, karış karış gezerek Balıkesir’in lezzet duraklarında soluklandı. Balıkesir’in zeytini, zeytinyağı, peyniri ve geçmişten bu yana yörede yapılan tüm yemekleri; şefin samimi çizimleri, önerileri ve fotoğrafları ile Balıkesir Gastronomi Atlası’nda buluştu.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786258094664
Yayın Tarihi :2022-04-22
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Balıkesir Gastronomi Atlası
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :136
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :230 X 325
Emeği Geçenler :
Yazar   : Ömür Akkor
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler