Giriş
yapabilir veya
hesap oluşturabilirsiniz.
Üye Girişi
Yeni Üye
Sipariş Takip
Yardım
0
0
0
Çorbalar - En İyi 100 Tarifler
Kolektif
Türk Mutfağı
Turkuvaz Kitap
Format
:Kitap
Barkod
:9772149384150
Yayın Tarihi
:2019-12-13
Yayın Dili
:Türkçe
Baskı Sayısı
:1.Baskı
Sayfa Sayısı
:192
Kapak
:Karton
Kağıt
:Kuşe
Boyut
:170 X 230
Emeği Geçenler :
Yazar
:
Kolektif
Yorumunuz
★
★
★
★
★
Yazarın Diğer Eserleri
%20
252.00
315.00
Kamu Yönetimi Ülke İncelemeleri
Kolektif
%20
256.00
320.00
Türkiye'nin Hukuk Sisteminde Yapısal Dönüşüm
Kolektif
%20
124.00
155.00
21 Yüzyılda Devletin Dönüşümü;Otoriterleşme, Kriz ve Hegemonya - Galip Yalman’a Armağan
Kolektif
%20
288.00
360.00
Türkiye Ekonomisinde Kalkınma ve Dönüşüm; Taner Berksoy'a Armağan
Kolektif
%10
18.00
20.00
1918 Sovyet Anayasası; İşçi Sınıfının İlk Anayasası
Kolektif
%20
56.80
71.00
Marksizm Ve...
Kolektif
%15
10.20
12.00
2021 Kedili Edebiyat Ajandası
Kolektif
104.00
Sosyal Bilimleri Açın; Sosyal Bilimlerin Yeniden Yapılanması Üzerine Rapor
Kolektif
%20
108.80
136.00
Kentsel Rantlar, Planlama ve Kamu Yararı
Kolektif
%20
76.00
95.00
Kültür ve İletişim Sayı: 43
Kolektif
140.00
Gazze Cevap Yazıyor; Gazzeli Genç Yazarlardan Kısa Hikayeler
Kolektif
%15
170.00
200.00
Anılarla Turan Erol
Kolektif
%10
67.50
75.00
Harry Potter Sihirli Yerler ve Karakterler; Kartpostal Boyama Kitabı
Kolektif
%20
88.00
110.00
Geçmişten Günümüze Türkiye'de Kadın Emeği
Ahmet Makal
%20
264.00
330.00
Türkiye Ekonomisinin Dünü Bugünü Yarını; Yakup Kepenek'e ve Oktar Türel'e Armağan
Kolektif
34.00
Birikim
Kolektif
25.00
Toplum ve Bilim Sayı 157;Kırılmalar, Kopuşlar, Uzlaşmalar
Kolektif
%10
207.90
231.00
Konstantiyye Oteli
Kolektif
30.00
Unutamamak; 12 Eylül Kadınları
Kolektif
64.00
Cep Defteri
Kolektif
İlgili Eserler
%20
93.60
117.00
Mevsimlerle Yemek
Nuran Tarım
%20
184.00
230.00
Tembel Yemek Kitabı
Emine Demirel Yılmaz
335.00
Amida'nın Sofrası - Yemekli Diyarbakır Tarihi
Silva Özyerli
%15
34.00
40.00
Antik Çağ Mutfak Sözlüğü; Aletler Bitkiler İçkiler Kişiler Mekanlar Yazarlar ve Yemekler
Ali Güveloğlu
%15
25.50
30.00
Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri; Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
Ahmet Uhri
%15
297.50
350.00
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri
Hasan Köşker
%10
36.00
40.00
Antakya Sokak Lezzetleri
Mehmet Tanrıverdi
%15
346.80
408.00
Gelenekleri Kültürü ve Yemekleri ile İncesu
Aysel Özen
%15
127.50
150.00
Anadolu Mutfağında Sokak Lezzetleri Gaziantep
Kübra Pektaş
162.00
Gelibolu Yarımadası Yemekleri
Ömer Gözükızıl
%15
340.00
400.00
Tok Karnına Dokuz Topak Köfte
Deniz Gürsoy
%10
72.00
80.00
Annemin Mutfağı
Füsun Çınarlı
%10
805.50
895.00
7 Mehmet
Mehmet Akdağ
%10
247.50
275.00
Unutulmaya Yüz Tutmuş Hatay Yemekleri
Fatma Dilek Tecirli
%15
187.00
220.00
Annemin Yemek Defteri Selanik Münih, Brüksel, İstanbul
Esin Eden
%10
324.00
360.00
Telezzüz
Burak Aziz Sürük
%10
886.50
985.00
Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı
Jale Balcı
%5
176.70
186.00
Davet Sofraları
Zeynep Köksal Yaykıran
%10
76.50
85.00
Mutfaktaki Yaban – Anadolu’nun Yenen Otları
Tijen İnaltong
400.00
Geçmişten Günümüze İstanbul Lezzetleri
Merin Sever