Balık, içerdiği Omega-3 yağı ile dünya sağlık otoritelerince kabul görmüş besinlerden biri... Başta kalp
damar hastalıkları olmak üzere neredeyse tüm hastalıklara karşı koruyucu özelliği ile tanınıyor.
En geleneksel besin kaynaklarının başında yer alan balık ve diğer deniz ürünleri sağlıklı beslenmede önemli
bir yer tutuyor. Hemen her diyette baş tacı ediliyor. Bu önemi bilen ve uzun yıllarını
işlettiği balık restoranının mutfağında geçiren Gülhan Kaya, Meze kitabından sonra, Deniz Ürünleri ile
denizden gelen bereketi sofralarımıza taşıyor. Deniz ürünlerinin seçilmesinden temizlenmesine, hazırlanmasından
servis edilmesine kadar tüm tecrübelerini ve mutfak sırlarını bizlerle paylaşıyor. Kitapta, balıktan kalamara, ahtapottan
karidese, börekten köfteye, şişten tencereye, kokoreçten güvece, kâğıttan kiremide, kızartmadan fırına,
ızgaradan buğulamaya, pilavdan dolmaya, sütlüden otluya 150 özel tarif yer alıyor...

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786059841139
Yayın Tarihi :2015-07-02
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :240
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :155 X 230
Emeği Geçenler :
Yazar   : Gülhan Kaya
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler