Format Kitap
Barkod 9786052543702
Yayın Tarihi 2021-04-05
Yayın Dili Türkçe
Baskı Sayısı 1.Baskı
Sayfa Sayısı 432
Kapak Karton
Kağıt Kitap kağıdı
Boyut 160 X 240

Emeği Geçenler :
Yazar   : Serkan Şengül
Yazar   : Alper Kurnaz

Kitap 12 farklı üniversiteden 21 yazar tarafından kaleme alınmıştır. 13 bölümden oluşan kitabın birinci bölümde yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi turizmi ve ilişkili kavramlar; üçüncü bölümde gastronomi turizminin tarihsel gelişimi; dördüncü bölümde gastronomi turizmi cazibe unsurları; beşinci bölümde gastronomi turizmi rotaları ve turları; altıncı bölümde gastronomi uygulamaları; yedinci bölümde gastronomi turizmi seyahat motivasyonları; sekizinci bölümde gastronomi turizminde pazarlama yaklaşımları; dokuzuncu bölümde gastronomi turizminde gelişmişlik göstergeleri; onuncu bölümde gastronomi turizminin bölgesel kalkınmaya etkileri; on birinci bölümde gastronomi turizmi ve sürdürülebilirlik; on ikinci bölümde gastronomi turizmi politika ve stratejileri; on üçüncü bölümde gastronomi turizminin geleceği ve yeni eğilimler ele alınmıştır.

devamını oku..
Kategori : Turizm
Bu üründen 1 adet satılmıştır.
35.00
Liste Fiyatı : 35.00
Kazancınız : 0.00
Miktar :  
Adet

Temin Süresi : 6 Gün
Favorilere Ekle
Ürün Satışta. %0 indirim