Kitabın bu genişletilmiş ikinci baskısında süt inekçiliği, besicilik, koyunculuk ve tavukçuluk bölümlerinde konular yeniden gözden geçirilmiş, ilave bilgiler ve yeni rasyon örnekleri verilmiştir. Rasyon hazırlama tekniği ve Hayvan besleme konusu bütün detayları ile anlaşılır bir üslupla anlatılmıştır. Zooteknistler, Veteriner Hekimler, öğrenciler ve yetiştiriciler için bir başvuru kitabı niteliğindedir. Tüm yetiştiriciler için anlaşılır ve sade bir kitaptır.
1.Bölümde; Süt inekçiliğinde yem rasyonu hazırlama detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
2.Bölümde;
Besi sığırları için rasyon hazırlama tekniği anlatılmıştır.
3.Bölümde Damızlık koyun ve besi kuzuları için rasyon hazırlama tekniği anlatılmıştır. Bu bölümde anlatılanlardan ve örneklerden keçi yetiştiricileri de faydalanabilir.
4.Bölümde Yumurta tavukları için rasyon hazırlama tekniği anlatılmıştır.
5.Bölümde Et tavukları (broilercilik) için rasyon hazırlama tekniği anlatılmıştır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789754515916
Yayın Tarihi :2021-02-24
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :184
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap kağıdı
Boyut :165 X 235
Emeği Geçenler :
Yazar   : Necdet Ergün
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler