Lokantalar özellikle son yüz yılda, Anadolu kentlerindeki değişim ve dönüşümün alametlerinden biri olmalarının yanında, kent kültürünü meydana getiren en önemli unsurların da başında gelmektedirler. Bu özellikleri hasebiyle lokantalar sadece yeme-içme ihtiyacının giderildiği yerler değil, aynı zamanda kent ölçeğinde kültürel bir faaliyetin de gerçekleştirildiği mekânlardır.

Elinizde tuttuğunuz bu kitap; kendine has pek çok yemeği ve zengin mutfak kültürüyle, Anadolu'nun önemli gastronomi merkezlerinden biri olan Malatya'nın en eski lokantalarının başında gelen Hacı Baba Et Lokantası'nın tarihini anlatmaktadır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786053371946
Yayın Tarihi :2019-02-06
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :80
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 215
Emeği Geçenler :
Yazar   : Muzaffer Yılmaz
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler