Lokantalar özellikle son yüz yılda, Anadolu kentlerindeki değişim ve dönüşümün alametlerinden biri olmalarının yanında, kent kültürünü meydana getiren en önemli unsurların da başında gelmektedirler. Bu özellikleri hasebiyle lokantalar sadece yeme-içme ihtiyacının giderildiği yerler değil, aynı zamanda kent ölçeğinde kültürel bir faaliyetin de gerçekleştirildiği mekânlardır.
Elinizde tuttuğunuz bu kitap; kendine has pek çok yemeği ve zengin mutfak kültürüyle, Anadolu'nun önemli gastronomi merkezlerinden biri olan Malatya'nın en eski lokantalarının başında gelen Hacı Baba Et Lokantası'nın tarihini anlatmaktadır.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786053371946 |
Yayın Tarihi |
:2019-02-06 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:80 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:135 X 215 |