Format Kitap
Barkod 9786257045674
Yayın Tarihi 2020-04-13
Yayın Dili Türkçe
Baskı Sayısı 1.Baskı
Sayfa Sayısı 677
Kapak Karton
Kağıt 1.Hamur
Boyut 160 X 240

1
Probiyotiklerin Tarihçesi
2
Probiyotik Mikroorganizmalar I: Laktik Asit Bakterileri (LAB)
3
Probiyotik Mikroroganizmalar II: LAB Dışındaki Diğer Mikroorganizmalar
4
Probiyotik Kültürlerin Tanımlanması ve Güvenilirlik Kriterleri
5
Probiyotik Mikroorganizmaların Seçiminde Kullanılan Kriterler
6
Probiyotiklerin Sağlık Üzerine Etkileri
7
Probiyotikler ve Sinbiyotikler
8
Probiyotik Kültürlerinin Muhafazası
9
Probiyotik Gıdalarda Yasal Düzenlemeler
11 Probiyotik Diğer Gıdalar
12 İlaç Sanayinde Probiyotik Kullanımı
13 Gastrointestinal Hastalıklarda Probiyotik Kullanımı
14 Yetişkin ve Yaşlıların Beslenmesinde Probiyotik Kullanımı
15 Hayvan Beslenmesinde Probiyotiklerin Kullanımı
16 Genetik Mühendisliği Uygulamaları Çerçevesinde Probiyotikler
17 Psikoprobiyotikler
18 İnsan Bağırsak Mikrobiyotasının Disbiyozu ve Probiyotikler Aracılığı ile Modülasyonu

devamını oku..
Etiketler : Başvuru ve Diğer
Kategori : Akademik
65.00
Liste Fiyatı : 65.00
Kazancınız : 0.00
Miktar :  
Adet
 Favorilere Ekle
Ürün Satışta. %0 indirim