* Genel beslenme prensiplerini,
* Mutfağın yaşantımızdaki önemini,
* Sofra düzenleme çeşitlerini,
* Yemek pişirmenin tekniklerini,
* Kışlık yiyecek hazırlama tekniklerini,
* Pişen yemeklerin süslenip takdim şekillerini,
* Yemekle ilgili görgü kurallarını bulacaksınız...
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789751401359 |
Yayın Tarihi |
:2006-07-25 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Yemek Pişirme; Teknikleri- Çeşitleri Beslenme Yemek Görgü Kuralları |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:520 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:158 X 240 |