Buz neden suyun ustunde batmadan durur? Tenceredeki yemek kaynamaya başladığında ne olur? Neden demir ısınır da, tahta ısınmaz? Mikrodalga fırın nasıl çalışır?
Bilim ve Mutfak bu ve benzeri sorulara cevap vermekle kalmıyor, aynı zamanda bir yemek kitabı ve kuçuk bir bilim rehberi niteliğinde.
Bilim ve Mutfak, butun bir gun boyunca, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tutulan bir gunluktur.
16 basit yemek tarifi, anlaşılması kolay biçimde fizik, kimya, biyoloji ve geometri alanından örneklerle destekleniyor.
İyi okumalar ve afiyet olsun!

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786053321774
Yayın Tarihi :2014-07-03
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Bilim ve Mutfak
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :40
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :215 X 295
Emeği Geçenler :
Yazar   : Alberto Douglas Scotti
Çevirmen   : Filiz Özdem
İlgili Eserler