Bu araştırma, ülkemizde nedense yok sayılan kazcılık ve
kazlar üzerine yapılmıştır. Dünyada ve Türkiye’de kazlar ve kazcılık ilginç ve çok geniş bir araştırma alanını oluşturmaktadır. Dünyanın neredeyse bütün ülkelerinde kazcılık yapılmaktadır. Kaz; tüyleri, ciğeri ve eti için yetiştirilen bir kanatlıdır. Kaz eti kırmızı, bir et olup kolesterol oranı neredeyse sıfır olan, protein değeri ise çok yüksek olan bir üründür. Dünyada kırmızı et sorununun çözümünde kazlar büyük bir alternatif sınıfı oluşturmaktadır. Çok hızlı büyümeleri ve koyun gibi merada otluyor olmaları, kazları alternatifleri içinde bir numara yapmaktadır.
YILDIRIM ÇELEBİ

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786050660326
Yayın Tarihi :2023-05-30
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Dünyada Ve Türkiyede Kazlar
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :160
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :150 X 210
Emeği Geçenler :
Yazar   : Yıldırım Çelebi
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler