2 Ağustos 1978 yılında Rize'de doğdum. İlk okulu Rize İstiklal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Rize Anadolu Lisesinde tamamladım. 1997 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümüne girdim. 2001'de mezun oldum.

1998-2002 yılları arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Bölümünü bitirdim. İstanbul'da özel sektörde Gıda Mühendisi olarak farklı işletmelerde görev aldım. 2006-2009 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Yüksek Lisans, 2009-2016 yılları arasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Doktora programını tamamladım. 2017 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Yrd. Doç. kadrosuna tam zamanlı akademisyen olarak atandım. 2018 senesi itibari ile de İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde Dr. Öğr. Üyesi ünvanı ile tam
zamanlı akademisyen olarak çalışmaktayım.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786257121316
Yayın Tarihi :2020-09-01
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :78
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap kağıdı
Boyut :135 X 210
Emeği Geçenler :
Yazar   : Şeyda Bostancı
İlgili Eserler