Gıda katkı maddeleriyle, biyolojik, genetik, kimyasal yönden "tayyip"likten (tertemiz) uzaklaştırılmış hazır gıdalar, bu tüketim toplumunu fiziki olarak tıka basa doyururken, aslında biyolojik olarak aç bırakmaktadır. Özellikle yeni neslin, iletişim araçlarıyla ulaşabildiği beslenme ve sağlık konularında her önüne çıkana inanması ve uygulamasıyla, hayatı tehdit eden çok ciddi sağlık problemleri ortaya çıkmaya başlamıştır.

İşte bu kitapta gıda ve beslenme konularında küçük bir rehber niteliğinde faydalanabileceğimiz doğru bilgilere yer verilmiştir. Bu konudaki ihtiyaç ve beklentilerinize küçük bir katkıda bulunabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786053026334
Yayın Tarihi :2020-08-26
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Helal Gıda Rehberi
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :256
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :135 X 195
Emeği Geçenler :
Yazar   : Nejla Baş
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler