Anadolu ve Trakya´nın bağlantı noktasında olup üç kıtanın kültürleriyle bir mozaik yaratmak, dünyada çok az imparatorluğun başardığı bir değerdir.Üstelik bereketli topraklar üzerinde, doğal olarak çok geniş bir bitki örtüsü, verimli toprak ve deniz ürünlerine sahip olmak da bu mutfağın zenginliğini arttırmıştır. Ritüelleriyle ve malzemeleriyle benzersiz bir nitelik gösteren Osmanlı Mutfağı, soğuklardan sıcaklara, tatlılardan içeceklere kadar tam bir şölendir.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789755559599 |
Yayın Tarihi |
:2007-08-22 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Baskı Sayısı |
:2.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:582 |
Kapak |
:Ciltli |
Kağıt |
:Kuşe |
Boyut |
:215 X 305 |