Lezzetli yemekler yapmak ve unutulmaz tatlar bırakmak istiyorsanız mutlaka sahip olmanız gereken bir kitap...
- Lezzetli yemekler için özel baharat karışımları,
- Börek, kek, kurabiye ve pasta yaparken daha önce duymadığınız öneriler,
- Evde konserve yapmanın püf noktaları
- Reçel, marmelat ve turşu yapmanın incelikleri
- Et ve balıkları besin değerlerini kaybetmeden uzun süre muhafaza edebilme yöntemleri,
- Uzmanların beslenme önerileri
Lezzete açılan kapının anahtarları ve çok faydalı mutfak önerileri Ezgi Serter'lin önerileriyle 'Püf Noktalar'da
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786055365493 |
Yayın Tarihi |
:2012-06-16 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Püf Noktalar; Lezzetli Yemekler Yapmak ve Unutulmaz Tatlar Bırakmak İçin |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:204 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:155 X 225 |