Açıkoturumlar Çağı, roman ve öykülerinde toplumsal olanı yetkinlikle işleyen usta yazar Erendiz Atasü'nün en önemli alışmalarından biri...
Atasü, bu romanıyla tüm kavramların, değerlerin yozlaştığı bir coğrafyada insan kalabilmenin zorluğunu tartışarak okurlarını Türkiye'de '80 sonrası yaşanan değişimin ve iletişimsizliğin farkında olmaya çağırıyor.
Eczacılardan oluşan bir çevrede geçen Açıkoturumlar Çağı, kadın-erkek ilişkilerinden liberal ekonomiye, Güneydoğu sorunundan çarpık kentleşmeye Türkiye'nin süregelen sorunlarını ele alırken, çözümün nasıl acil bir ihtiyaç olduğunu, bu gerçeğin bunca yılda hiç değişmediğini gösteriyor hepimize.
Meral, varoluşların sonsuz coğrafyasıyla ilk karşılaştığında, küçük dilini yutacaktı. Öğrenciliğinden hatırladığı kenar mahalleler neredeydi? Fabrika işçilerinin yaşadığı sokaklar, seyyar satıcıların, zanaatkârların mekânlarıDevrimci gençlere çay sunan eller, onları gülümseyerek dinleyen dost yüzler Hepsi mi toprak olmuştu Yirminci yüzyılın sonu Türkiyesi karşısında duruyordu!

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789752896666
Yayın Tarihi :2010-01-01
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :345
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 195
Emeği Geçenler :
Yazar   : Erendiz Atasü
Yayın Yönetmeni   : Sırma Köksal
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler