"Unutma bizi" dolmasının nerelerde yapıldığını
Yenirken çıkardığı sesle G. B. Shawu dehşete düşüren sebzeyi
Hangi bitkiyi geçmişte yalnızca din adamlarını toplayabildiğini
Berberi kadınların hangi meyveyle fal baktığını
Kahveye "Müslümanların şarabı" dendiğini
Bademle mandolinin arasındaki bağlantıyı
Avusturyalılar'ın kendilerine ne zaman "ceset ziyafeti" çektiğini
"Boğa Penisi Çorbası" içilen lokantanın hangi ülkede olduğunu
Hangi balığın buzdolabından dışarı sıçrayabildiğini
Sofraya leziz bir yemek getirmenin değişmez "püf noktasını"...
Biliyor musunuz? Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp.
Hülya Ekşigil, Dilim Gülümsüyo!da bu soruların cevaplarıyla birlikte daha yüzlerce yeme içme bilgisini bir araya getiriyor. Sofranızı renklendirecek 50nin üzerinde yemek tarifiyle mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak sayısız ipucu da cabası.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789753295819
Yayın Tarihi :2000-01-01
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Dilim Gülümsüyo! Yemek Yazıları
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :280
Kapak :Karton
Kağıt :1.Hamur
Boyut :150 X 180
Emeği Geçenler :
Yazar   : Hülya Ekşigil
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler