Fransız mutfağının en önemli kurumunun 100. kuruluş yılı nedeniyle hazırlanan 100 klasik tarif. Dünyaca ünlü Le Cordon Bleu´nün önde gelen ahçıları tarafından hazırlanan, yemek pişirme sanatının püf noktalarının anlatıldığı klasik ve modern tariflerden oluşan muhteşem koleksiyon 200´den fazla resimle açıklanan yemek tarifleri ve yemek hazırlama yöntemleri.

Format :Kitap
Barkod :9787501190003
Yayın Tarihi :2008-04-01
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :160
Kapak :Ciltli
Kağıt :
Boyut :301 X 200
Emeği Geçenler :
Yazar   : Le Cordon Bleu
Çevirmen   : Ülker Erzurumluoğlu
İlgili Eserler