İçindekiler

Giriş: Bir Restoran Yapmak
1. Bütün Dünyanın Dostu
2. Rousseaucu Duyarlılığın Yeni Mutfağı
3. Bir Kamu Mekanında Özel İştahlar
4. Ahlak, Eşitlik, İkram!
5. Sabit Fiyatlar: Açgözlülük ve Fransız Devrimi
6. Gastro Çılgınlıktan Gastronomiye
7. Mönüdeki Paris
8. Restoranlarda Saklanmak
Sonsöz: Restoranlar ve Hayal

Londra´daki University College´te modern Avrupa tarihi alanında ders vermektedir. Daha çok toplumsal tarih ve kültür tarihi alanında yaptığı çalışmalarla tanınır. Harvard University Press tarafından yayımlanan bir diğer kitabı Gothic Gastronomics başlığını taşımaktadır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789752982765
Yayın Tarihi :2008-04-01
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :2.Baskı
Sayfa Sayısı :333
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 210
Emeği Geçenler :
Yazar   : Rebecca L. Spang
Çevirmen   : Bahadır Sina Şener
İlgili Eserler
%15
Kültür

128.35151.00
KültürTerry Eagleton