Yararlı bitki ve baharatların yetiştirilmesi üzerine pratik bilgilerden mutfaktaki leziz tariflerde kullanımlarına, tarihsel bilgilerle de desteklenen eşsiz bir kılavuz
Dünya üzerindeki yararlı bitkiler ve baharatların tanınması için rehber niteliğindeki çalışma, detaylı bilgilerin yanı sıra bitkilerin yetiştirilmeleri hakkında da açıklamalar içeren ve renkli fotoğraflarla da desteklenen bir kaynak kitap
Dünyanın hemen her yerinden 200ün üzerinde geleneksel ve güncel adım adım açıklamalı yemek tarifi içeren kitap tüm tariflerin fotoğraflarıyla zenginleşiyor.
Bitkilerin dikiminden bakımına, bahçelerin düzenlemesinden süslenmesine, hayatı güzelleştirecek elişlerinden aromatik yağlar ve sirkelerin yapımına ve saklanmasına dair pek çok konu açıklamalı görsellerle kolay anlaşılabilir nitelikte
Kitap, yararlı bitkileri ve baharatları tanımak, ekip üretmek, bakmak, hazırlamakla ilgili ihtiyacınız olabilecek her türlü bilgiyi içeren ansiklopedik bir başvuru kitabı.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789944888882
Yayın Tarihi :2011-03-21
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :512
Kapak :Şömiz Kapak
Kağıt :Kuşe
Boyut :165 X 235
Emeği Geçenler :
Yazar   : Andi Clevely
Yazar   : Katherine Richmond
Yazar   : Sallie Morris
Yazar   : Lesley Mackey
Yazar   : Andi Clevely;Katherine Richmond;Sallie Morris;Lesley Mackey
Çevirmen   : Nejat Ebcioğlu
İlgili Eserler