Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren yemek kitapları konusunda en önemli çalışmaları Ekrem Muhittin Yeğen gerçekleştirmiştir. Yeni Türkçeyle yazdığı bu kitaplarda hem dünya mutfaklarından hem de Klasik Türk Mutfağı´ndan zengin örnekler vererek kaynak kitaplar yaratmıştır. Birkaç kuşaktır hemen her evde bulunan Ekrem Muhittin Yeğen´in Yemek Öğretimi kitapları tarifleri değiştirilmeden ancak çağdaş baskı teknikleri kullanılarak ve görsel zenginliği artırılarak okurların beğenisine sunulmaktadır.
Bu ciltte çeşitli kırmızı et, av etleri, kanatlılar ve yumurta yemeklerine ait tarifler yer almaktadır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789751027009
Yayın Tarihi :2008-06-20
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Çeşitli Et ve Yumurta Yemekleri (cilt 3)
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :56
Kapak :Karton
Kağıt :Kuşe
Boyut :195 X 275
Emeği Geçenler :
Yazar   : Ekrem Muhittin Yeğen
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler