Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren yemek kitapları konusunda en önemli çalışmaları Ekrem Muhittin Yeğen gerçekleştirmiştir. Yeni Türkçeyle yazdığı bu kitaplarda hem dünya mutfaklarından hem de Klasik Türk Mutfağı´ndan zengin örnekler vererek kaynak kitaplar yaratmıştır. Birkaç kuşaktır hemen her evde bulunan Ekrem Muhittin Yeğen´in Yemek Öğretimi kitapları tarifleri değiştirilmeden ancak çağdaş baskı teknikleri kullanılarak ve görsel zenginliği artırılarak okurların beğenisine sunulmaktadır. Bu ciltte yaş ve kuru sebzelerden yapılan yemeklerin değişik tariflerinin yanı sıra sebzelerin mevsimlerini, özelliklerini ve kalorilerini bulacaksınız.

(Tanıtım bülteninden)

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789751026422
Yayın Tarihi :2007-12-17
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Sebze Yemekleri Yemek Öğretimi (cilt 2)
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :168
Kapak :Karton
Kağıt :Kuşe
Boyut :195 X 270
Emeği Geçenler :
Yazar   : Ekrem Muhittin Yeğen
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler