Gıda Kimyası ve Analizleri 1 kitabı gıda güvenliğinin ve kalitesinin belirlenmesinde kullanılabilecek birçoğu standardlaşmış analiz yöntemleri arasından seçilmiş, öğrencilerin oldukça kısa zaman diliminde sonlandırabilecekleri denemeleri renkli görsellerle birlikte içermektedir. Denemeler kısa laboratuar süresi içinde tamamlanabilecek nitelikte olup, öğrencilerin gıda kimyasının değişik uygulama alanlarında kullandığı analitik yöntemlerin temel bilgilerini kolaylıkla öğrenmelerine ve laboratuar yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak şekilde düzenlenmiştir. Denemelerde ısıl, gravimetrik, volumetrik, enzimatik, spektrofotometrik işlemler değişik uygulamları ile yer almaktadır. Kitabın bu ilk cildi öğrenci laboratuarlarında kullanılabilecek bir düzende Gıda Mühendisliği, Kimya ve Kimya Mühendisliği, Beslenme ve Diyetik, Ziraat Mühendisliği, Veterinerlik, Eczacılık gibi alanlarında çalışan lisans ve lisansüstü öğrencilerine faydalı olabilecek bilgileri ve kaynakları içermektedir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789754361735
Yayın Tarihi :2020-11-01
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Gıda Kimyası ve Analizleri 1
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :385
Kapak :Karton
Kağıt :1.Hamur
Boyut :190 X 230
Emeği Geçenler :
Yazar   : Adnan Aydın
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler