Bu kitapta, Toplu Beslenme Sistemleri (TBS) mutfaklarında uygulanması zorunlu olan veya önerilen yasal zorunluluklar ve etik kurallarla ilgili bilgiler bir araya getirilip, düzenlenerek sunulmaktadır. Gıda maddelerinin tarımsal üretiminden, mutfak planlamasına, mutfak çalışma ortamından çalışanlarına, tedarik edilmesinden pazarlanmasına, tüketiminden atık yönetimine kadar, yiyeceğin tüm serüveninde etik değerlendirmesi yapılarak, olması ve olmaması gerekenlere bu kitapta yer verilmiştir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786259894195
Yayın Tarihi :2023-10-25
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Mutfakta Etik
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :300
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :160 X 240
Emeği Geçenler :
Yazar   : Selma Atabey
Yazar   : Abdullah Badem
İlgili Eserler