Bu kitapta, Toplu Beslenme Sistemleri (TBS) mutfaklarında uygulanması zorunlu olan veya önerilen yasal zorunluluklar ve etik kurallarla ilgili bilgiler bir araya getirilip, düzenlenerek sunulmaktadır. Gıda maddelerinin tarımsal üretiminden, mutfak planlamasına, mutfak çalışma ortamından çalışanlarına, tedarik edilmesinden pazarlanmasına, tüketiminden atık yönetimine kadar, yiyeceğin tüm serüveninde etik değerlendirmesi yapılarak, olması ve olmaması gerekenlere bu kitapta yer verilmiştir.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786259894195 |
Yayın Tarihi |
:2023-10-25 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Mutfakta Etik |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:300 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:160 X 240 |