Bu kitap esas olarak gastronomi bölümleri ve aşçılık okulları öğrencileri için hazırlandı. Tabii kitabı yazarken halihazırda sektörde çalışan ve konu üzerinde kendini daha da geliştirmek isteyen genç yönetici adaylarının da yararlanacağını düşündüm.

Dünya değişiyor, insanlarımız değişiyor, beslenme alışkanlıklarımız ve gıdalarımız değişiyor. Kitap ise anlatılan konu çerçevesinde konuyu statikleştiriyor. Değişen talep sonucunda bu gibi hizmetlerin de zaman içinde değişeceği şimdiden bilinmelidir. Ben yaşadığım dönemdeki tecrübelerimi bu kitapta anlattım. Dileğim gençlerimizin bu hizmet bayrağını bizim nesilden alıp ileriye taşımasıdır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786254130496
Yayın Tarihi :2024-04-15
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Toplu Yemek Hizmetleri ;Bir Yöneticinin Deneyimleri
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :188
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :170 X 225
Emeği Geçenler :
Yazar   : Deniz Gürsoy
Yayın Yönetmeni   : Senay Haznedaroğlu
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler