İçindekiler
- Giriş
- Tarifler Hakkında
- Yemek ve Şarap Bir Arada
- İştah Açıcılar
- Giriş Yemekleri
- Çorbalar ve Makarnalar
- Ana Yemekler
- Sebze Yemekleri ve Garnitürler
- Tatlılar ve Diğer Tatlı Şeyler
- Bir Menü Takvimi
- Yağsız, Az Yağlı ve Düşük Kalorili Tarifler Listesi
Format | :Kitap |
Barkod | :9799753294217 |
Yayın Tarihi | :2003-06-01 |
Yayın Dili | :Türkçe |
Orjinal Adı | :Üç Malzemeli Beş Yıldızlı Yemekler |
Baskı Sayısı | :1.Baskı |
Sayfa Sayısı | :288 |
Kapak | :Karton |
Kağıt | :3.Hamur |
Boyut | :190 X 180 |
Yazar | : | Rozanne Gold |
Çevirmen | : | Tijen İnaltong |