Bu kitapta sadece bizim kültürümüze değil başka ülkelere de ait denenmiş tarifleri ve pişirme tekniklerini de göreceksiniz. Birçok tarif her okuduğunuz kitapta bulabileceğiniz türden veya ustanın sözde kendi yeni tarifleri değildir. Çoğu zaman bu kitaptaki gibi bir tarif çeşitliliğini sağlamak için birkaç kitap almak gerekir. Elinizdeki kitapla ilgili önemli bir başka nokta ise, ürünleri alırken nelere dikkat edeceğiniz, nasıl saklayacağınız ve nasıl pişireceğiniz ve hangi teknikleri kullanacağınızla ilgili çok fazla detaya sahip olmasıdır. Bu kitabı okuduğunuzda bir yemeği veya tatlıyı hazırlarken tekniği iyi bilmenin ve uygulayabilmenin tarifi bilmekten çok daha önemli olduğunu anlayacaksınız. Bu sayede herhangi bir malzemeyle çok farklı yemekler hazırlayabileceksiniz. Pişirme tekniklerini iyi bilmenin ve elinizdeki malzemeyi iyi tanımanın mutfakta size yeni ufuklar açacağını göreceksiniz.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786055237752
Yayın Tarihi :2012-08-12
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :240
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 215
Emeği Geçenler :
Yazar   :
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler