İçeriğinde çorba ve salatalardan, tatlı ve kurabiyelere kadar 280'den fazla uluslararası klasik tarifin yer aldığı bu kitap, her yemekseverin kütüphanesinde baş köşede mutlaka yerini alacaktır. Başarı garantisi adına gerek duyulabilecek temel teknikleri gösteren 50'den fazla illüstratif "yemek pişirme dersi"ni de içeriğinde barındırdığından son derece kapsamlı, anlatımlarında net ve çarpıcı bir biçimde resimlerle zenginleştirilmiş gerçek bir kaynak kitaptır. Altın Yemek Kitabı yıllarca mutfağınızda baş rehberiniz ve dostunuz olacaktır.
Çorbalardan salatalara, et yemeklerinden sebze yemeklerine, makarnalardan pilavlara, tatlılardan tuzlulara altın gibi bir yemek kitabı...

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786051063676
Yayın Tarihi :2012-07-17
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Yemek Kitabı; Altın Kitap
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :710
Kapak :Ciltli
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 195
Emeği Geçenler :
Yazar   : Kolektif
Editör   : Rana Alpöz
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler